Mijn praktijk

Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik dan ook veel aandacht.

U kunt een verzorgde en hygiënische pedicurebehandeling verwachten in combinatie met een ontspannen sfeer.

 

Mijn pedicure praktijk is met zorg ingericht. Daarbij is rekening gehouden met de hoogste hygiëne eisen en moderne professionele apparatuur.

Zodra u heeft plaats genomen in de comfortabele behandelstoel, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten laten verzorgen.

 

Als gediplomeerd pedicure beschik ik over de juiste kennis om een professionele voetverzorging aan te kunnen bieden. Tijdens de pedicurebehandeling wordt u behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste technieken waardoor uw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

“Uw Voeten, Mijn Zorg!”

 

Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak bij mij terecht. Mijn praktijk ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Tilburg, gelegen naast de Ringbaan Oost.

Vlakbij de praktijk is er een bushalte te vinden en parkeren kan gratis en voor de deur.

Mijn pedicurepraktijk is gelegen op de eerste verdieping in ons huis. Mocht u niet in staat zijn om trappen te lopen, dan kom ik graag als ambulant pedicure bij u thuis.

Pedicure Tilburg centrum

Pedicure behandeling €28,00 - 45 min.

Eerste Pedicure behandeling €30,00 - 60 min.