Voetverzorging aan huis

Bent u woonachtig in Tilburg, Berkel-Enschot of Oisterwijk en op zoek naar een pedicure of voetverzorger die u aan huis bezoekt? Dan bent u bij pedicurepraktijk Feet to Care aan het juiste adres. Ik van Feet to Care begrijp heel goed dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze pedicure praktijk in Tilburg te bezoeken. Schroom niet en neem contact met mij op!

“Mijn naam is Kim en ik ben Gediplomeerd Pedicure. Ik vind een goede voetverzorging erg belangrijk en streef naar verbetering van de gezondheid van uw voeten. Een goede voetverzorging zorgt ervoor dat u op de been blijft. Ik kom graag als ambulant pedicure bij u thuis.”

 

Uw voeten, Mijn zorg!

 

Wanneer ik bij u thuis kom hoeft u voor weinig te zorgen. Belangrijk is dat u comfortabel zit! Ik beschik over de juiste professionele meubilair, moderne apparatuur en instrumenten om u thuis in uw eigen woonomgeving te voorzien van passende voetzorg. Tijdens de pedicurebehandeling wordt u behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste technieken waardoor uw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

Loop niet door met Pijnlijke Voeten! Maak op tijd een afspraak.

€33,00 excl. parkeerkosten

Tijdsduur ca. 45 minuten